Over Ons Iets meer over TwenteReizen.

Bij Twentereizen in Enschede bent u op het juiste adres voor al uw reizen.
Ons motto is niet voor niets “Haal meer uit je Vakantie”.


Twentereizen is na jarenlange ervaringen in de reiswereld erg verheugd om zijn klanten van dienst te kunnen zijn door hen vluchten aan te bieden naar Turkije en vele andere bestemming(en). Ons team bestaat dan ook uit zeer ervaren reisspecialisten die elk zijn eigen kwaliteiten kent. Of u nou enkel een accommodatie wenst te boeken, een losse vlucht of een volledig verzorgd totaalpakket bij ons kan het allemaal, wij vergelijken voor u alle grote touroperators direct zodat u zeker bent van de beste Deal .

Sinds de oprichting in 2004 is Twentereizen een snel groeiend bedrijf. De stijgende lijn blijven wij aanhouden, omdat wij scherpe prijzen hebben zonder addertjes onder het gras. Service, kwaliteit en professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Deze belevenissen kunnen stuk voor stuk terug gevonden worden in ons aanbod, de luchtvaartmaatschappijen waarmee gevlogen wordt en natuurlijk onze service, die met veel zorg voor U is samengesteld om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

Twentereizen biedt iedereen de kans om een voordelige vliegticket(s) naar Turkije en vele andere bestemming(en) te boeken. Het is niet alleen voordelig om bij ons te boeken, het is betrouwbaar, het is efficiënt en u bent verzekerd van een klantgericht service. Ons voornaamste streven is om onze reizigers een zorgeloze, budgetgerichte reis te laten beleven.

Ons motto is:

  • Beste prijs
  • Beste kwaliteitsverhouding
  • Beste Service
  • Beste Comfort
Kortom u krijgt waar voor uw geld !

Service
Indien uw reis niet naar tevredenheid is verlopen en u wilt hierover een klacht bij ons indienen, kan dat via e-mail info@twentereizen.nl . U dient bij uw bericht altijd een brief als attachment mee te sturen. Op deze wijze kunnen wij u snel van dienst zijn.

Hier kunt u onze algemene voorwaarden vinden.

Wij wensen U alvast een fijne vlucht…
© TwenteReizen 2015. Alle rechten voorbehouden.